+31 (0) 547 260050 info@sunski.nl

SunSki

Méér dan 30 jaar uw Andorra Specialist!

Royal Class Bus

Voor velen die al jarenlang met SunSki naar Andorra reizen is het vervoer per luxe Royal Class Touringcar het optimum.

SunSki boekt in op een reguliere luxe Royal Class busdienst naar Zuid-Spanje. Daar waar de bus doorrijdt naar Spanje stappen de SunSki gasten in Zuid Frankrijk(bij Perpignan) over op een transferbus die u naar Andorra brengt.

De globale vertrektijden zijn op vrijdag in de ochtend/voor in de middag uit Nederland. Aankomst in Andorra om ca. 08.00 in Pas de la Casa en verder naar uw hotel/appartement in Andorra.

Terug de volgende zaterdag ca. 19.00 vanuit Arinsal en 22.00 Pas de la Casa. Hierdoor is het voor busreizigers mogelijk om ook nog op de zaterdag van vertrek van een heerlijke laatste skidag te genieten.

De definitief geplande tijden staan in uw busticket.

Opstapplaatsen Nederland:

Amsterdam - Den Haag - Rotterdam - Dordrecht - Breda/Prinsenbeek - Roosendaal - Bergen op Zoom - Utrecht - Amersfoort - Den Boch - Tilburg - Eindhoven - Zwolle - Deventer - Apeldoorn -

Arnhem - Nijmegen - Nederweert - Heerlen - Maastricht

België: Antwerpen

Alle Royal Class bussen voldoen aan de eisen van de Stichting Keurmerk Touringcarbedrijven www.sktb.nl Hiervan is SunSki Licentiehouder.

De transferbus voor het laatste stukje naar Andorra is een Spaanse bus/minibus. Deze voldoet aan de Spaanse wetgeving maar is niet in Royal Class uitvoering.

Download gidsen

Klik hieronder op onze gidsen zodat u online door de gehele brochure kunt bladeren.

brochure2019

U kunt deze gids ook aanvragen via ons aanvraagformulier. Klik hier om de zomer of wintergids van SunSki geheel gratis en vrijblijvend te bestellen!

Uitgebreid zoeken op deze site

Like ons @Facebook