+31 (0) 547 260050 info@sunski.nl

SunSki

Méér dan 30 jaar uw Andorra Specialist!

Royal Class Bus

Al onze busdiensten naar Andorra worden uitgevoerd per Royal Class Touringcar. Wij hebben bewust gekozen voor een beperkt aantal opstapplaatsen om zo snel mogelijk op weg te kunnen. Het vertrek uit Nederland/België is op vrijdag. Aankomst in Andorra is de volgende ochtend. De terugreis is zaterdagavond.

Er is een barvoorziening, koffie, thee, fris en op de heen- en terugreis worden eet- en rookstops gehouden. De bussen zijn voorzien van een stereo geluidsinstallatie, toilet en airconditioning.

U heeft veel zitcomfort in de Royal Class bussen. De rugleuning van de stoelen is grotendeels neerklapbaar, tot 45℃ en er is ten minste 94 cm. stoelruimte.

Alle bussen voldoen aan de eisen van de Stichting Keurmerk Touringcarbedrijven (www.sktb.nl) en zijn in het bezit van het Keurmerk.

SunSki heeft een licentie overeenkomst met deze Stichting. Zoals bekend is dit de beste waarborg voor veilig vervoer. Gereden wordt uitsluitend met Nederlandse bussen en chauffeurs.

De bussen rijden door tot aan het eindpunt Arinsal. Om de rit zorgvuldig en efficiënt te kunnen plannen zou het voor kunnen komen dat er voor enkele hotels een gemeenschappelijke uit- en opstapplaats is. Dit is om zo weinig mogelijk tijd te verliezen en om zo binnen de in de wet gestelde rijtijden te blijven.

Het is niet mogelijk losse bustickets zonder accommodatie te boeken.

Opstapplaatsen pendelbus naar Andorra route via Antwerpen:

Amsterdam   Station NS Holendrecht Meidoorndreef

Utrecht         Reactorweg 1 nabij restaurant Meet & Eat

DenHaag      Centraal Station busplatform 1e etage

Rotterdam    Metrostation Capelse Brug

Breda West   Afslag 16, Transferium aan de A16 (Bagven Park)

Eindhoven     P&R Meerhoven, Sliffertsestraat 304 (mogelijk met transfer)

Antwerpen    Afslag A3, Borgenhout bij hotel vd Valk

De vertrektijden van de bus staan in uw ticket. Houdt u er rekening mee dat de bus al op vrijdagochtend uit Nederland vertrekt.

Mocht er te weinig deelname zijn (dit ter beoordeling v.d. Busmaatschappij) dan wordt de busreis gecombineerd met een pendelbus naar Spanje. De route zal dan via Maastricht zijn met een overstap vroeg in de ochtend in de omgeving van Perpignan in zuid Frankrijk. Het laatste stuk naar Andorra wordt dan met een extra Spaanse bus uitgevoerd. Dit is geen Royal Class uitvoering! Aankomsttijd voor beide routes is om ca. 08:00 in Pas la Casa.

De terugreis van de van de bus staat gepland op 19:00 vanaf Arinsal en als laatste 22:00 Pas de la Casa. U kunt als busreiziger zo nog van een laatste hele ski dag (zaterdag) genieten.

 

Download gidsen

Klik hieronder op onze gidsen zodat u online door de gehele brochure kunt bladeren.

brochure2018

U kunt deze gids ook aanvragen via ons aanvraagformulier. Klik hier om de zomer of wintergids van SunSki geheel gratis en vrijblijvend te bestellen!

Uitgebreid zoeken op deze site

Like ons @Facebook